SERVICIOS > ¿QUE ES TAXI RUNNER BCN?

Un servicio único para practicar “running” durante tu estada en Barcelona.

Taxi Runner BCN es un servicio único dirigido a todas aquellas personas que aprovechando su estancia en Barcelona quieren prácticar “running” en un entorno natural privilegiado como la Sierra de Collserola, uno de los parques naturales urbanos más extenso de Europa.

La Carretera de les Aigües

La Carretera de les Aigües es el camino idóneo para disfrutar de un buen paseo con vistas a Barcelona. Muy popular y de fácil acceso desde la gran ciudad, se transforma como un mirador espléndido desde la Sierra de Collserola..

La Carretera o Paseo de les Aigües recibe este nombre del antiguo recorrido de una conducción de agua del cual se ha mantenido su trazado horizontal. Con casi sus 10 kilómetros de longitud y una cota máxima de 450 metros, es uno de los senderos más populares de entre los barceloneses amantes del “running” y de las caminatas. A través de un sencillo paseo con pocos desniveles, las vistas sobre la ciudad se presentan desde aquí amplias e inmejorables.


Desarrollo web: Mats Fjellner

mats@matsfjellner.com

+34 609 392 389

TAXI RUNNER BCN dona estricte compliment a la normativa vigent en cada moment sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i adopta les mesures legalment exigibles per a la protecció de les dades de caràcter personal de l'usuari, preservant-ne la seva privacitat i confidencialitat.

Acomplint l’establert en l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), TAXI RUNNER BCN els informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionin mitjançant la nostra pàgina web, així com les dades a les que TAXI RUNNER BCN accedeixi com a resultat de la seva navegació, consulta, o sol·licituds realitzades mitjançant la pagina web de TAXI RUNNER BCN seran recollides en un fitxer del qual és responsable TAXI RUNNER BCN.

L'usuari de la web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza TAXI RUNNER BCN a incorporar les dades que facilita per aquest mitjà als seus fitxers automatitzats i al seu tractament i ús amb la finalitat de gestionar el manteniment del web, d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

L'usuari de la web que facilita dades de caràcter personal a TAXI RUNNER BCN resta assabentat que podrà exercir davant la mateixa els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPD, mitjançant la corresponent sol·licitud, acompanyada de la fotocòpia del seu D.N.I., davant el Registre de TAXI RUNNER BCN.

TARIFAS

  • VEHICULO 1 PERSONA : 50 EUR / PERSONA
  • VEHICULO 2 PERSONAS : 40 EUR / PERSONA
  • VEHICULO 3 PERSONAS : 30 EUR / PERSONA
  • VEHICULO 4 PERSONAS : 30 EUR / PERSONA


IVA INCLUIDO
PRECIOS VALIDADOS POR SERVICIO A CUALQUIER HOTEL CONTRATADO CON TAXI RUNNER BCN.
EL PAGO SE REALIZARA EN EFECTIVO.

RESERVAS

Mail info@taxirunner.com Mobil +0034 609 392 389