SERVEIS > QUE ÉS TAXI RUNNER BCN?

Un servei únic per practicar running a la teva estada a Barcelona.

Taxi Runner BCN és un servei únic dirigit a totes aquelles persones que aprofitant l’estada a Barcelona volen practicar “running” en l’entorn natural i privilegiat com es la Serra de Collserola, un dels parcs naturals urbans més extens d’Europa.

La Carretera de les Aigües

La Carretera de les Aigües esdevé el camí idoni per fruir d’un bon passeig amb vistes a Barcelona. Molt popular, aquest camí de fàcil accés des de la gran ciutat es transforma en un mirador esplèndid des de la serra de Collserola.

La Carretera o Passeig de les Aigües rep aquest nom de l’antic recorregut d’una conducció d’aigua, del qual se n’ha mantingut el traçat horitzontal. Amb els seus prop de 10 quilòmetres de longitud i una cota màxima de 450 metres, és un dels senders més populars entre els barcelonins amants del “running” i les caminades. A través d’un senzill passeig amb pocs desnivells, les vistes sobre la ciutat es presenten des d’aquí, àmplies i immillorables.


Desarrollo web: Mats Fjellner

mats@matsfjellner.com

+34 609 392 389

TAXI RUNNER BCN dona estricte compliment a la normativa vigent en cada moment sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i adopta les mesures legalment exigibles per a la protecció de les dades de caràcter personal de l'usuari, preservant-ne la seva privacitat i confidencialitat.

Acomplint l’establert en l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), TAXI RUNNER BCN els informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionin mitjançant la nostra pàgina web, així com les dades a les que TAXI RUNNER BCN accedeixi com a resultat de la seva navegació, consulta, o sol·licituds realitzades mitjançant la pagina web de TAXI RUNNER BCN seran recollides en un fitxer del qual és responsable TAXI RUNNER BCN.

L'usuari de la web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza TAXI RUNNER BCN a incorporar les dades que facilita per aquest mitjà als seus fitxers automatitzats i al seu tractament i ús amb la finalitat de gestionar el manteniment del web, d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

L'usuari de la web que facilita dades de caràcter personal a TAXI RUNNER BCN resta assabentat que podrà exercir davant la mateixa els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPD, mitjançant la corresponent sol·licitud, acompanyada de la fotocòpia del seu D.N.I., davant el Registre de TAXI RUNNER BCN.

TARIFES

  • VEHICLE 1 PERSONA : 50 EUR / PERSONA
  • VEHICLE 2 PERSONES : 40 EUR / PERSONA
  • VEHICLE 3 PERSONES : 30 EUR / PERSONA
  • VEHICLE 4 PERSONES : 30 EUR / PERSONA


IVA INCLÒS
PREUS VALIDATS PEL SERVEI DE QUALSEVOL HOTEL CONTRACTAT AMB TAXI RUNNER BCN.
EL PAGAMENT ES REALITZARÀ EN EFECTIU.

RESERVES

Mail info@taxirunner.com Mòbil +0034 609 392 389