¿Te gusta correr?

No pierdas la oportunidad de hacerlo desde el inmejorable escenario de la Carretera de les Aigües en la Serra de Collserola. Desconecta y corre con Barcelona a tus pies.

[ + info ]

Circuitos

Ofrecemos a menos de 15 minutos de tu alojamiento, diferentes circuitos de pista (tierra) de entre 5km, 10km y 15km, sin asfaltar, sin polución, Kms de aire puro! Todos ellos adaptables según tus necesidades.

[ + info ]

Reservas

Reserva día y hora y rápidamente nos pondremos en contacto contigo para confirmar tu petición. Te recogeremos y devolveremos al hotel en menos de 15 minutos.

[ + info ]

Carretera de les Aigües Familiarízate un poco más con este mirador de Barcelona idóneo para caminar, correr y practicar deporte.

ver fotos
Desarrollo web: Mats Fjellner

mats@matsfjellner.com

+34 609 392 389

TAXI RUNNER BCN dona estricte compliment a la normativa vigent en cada moment sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i adopta les mesures legalment exigibles per a la protecció de les dades de caràcter personal de l'usuari, preservant-ne la seva privacitat i confidencialitat.

Acomplint l’establert en l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), TAXI RUNNER BCN els informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionin mitjançant la nostra pàgina web, així com les dades a les que TAXI RUNNER BCN accedeixi com a resultat de la seva navegació, consulta, o sol·licituds realitzades mitjançant la pagina web de TAXI RUNNER BCN seran recollides en un fitxer del qual és responsable TAXI RUNNER BCN.

L'usuari de la web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza TAXI RUNNER BCN a incorporar les dades que facilita per aquest mitjà als seus fitxers automatitzats i al seu tractament i ús amb la finalitat de gestionar el manteniment del web, d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

L'usuari de la web que facilita dades de caràcter personal a TAXI RUNNER BCN resta assabentat que podrà exercir davant la mateixa els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPD, mitjançant la corresponent sol·licitud, acompanyada de la fotocòpia del seu D.N.I., davant el Registre de TAXI RUNNER BCN.