T’agrada córrer?

No perdis l'oportunitat de fer-ho des de l’immillorable escenari de la Carretera de les Aigües per la Serra de Collserola. Desconnecta i corre amb Barcelona als teus peus.

[ + info ]

Circuits

Oferim a menys de 15 minuts de la teva estància, diferents circuits de pista (terra) d’entre 5km, 10km i 15km, sense asfalt, sense polució, Kms amb aire pur! Tots ells adaptables segons les teves necessitats.

[ + info ]

Reserves

Reserva dia i hora i ràpidament ens posarem en contacte amb tu per confirmar la teva petició. Et recollirem i tornarem a l'hotel en menys de 15 minuts.

[ + info ]

Carretera de les Aigües Coneix una mica més aquest mirador de Barcelona idoni per caminar, córrer i practicar esport.

veure_fotos
Desarrollo web: Mats Fjellner

mats@matsfjellner.com

+34 609 392 389

TAXI RUNNER BCN dona estricte compliment a la normativa vigent en cada moment sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i adopta les mesures legalment exigibles per a la protecció de les dades de caràcter personal de l'usuari, preservant-ne la seva privacitat i confidencialitat.

Acomplint l’establert en l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), TAXI RUNNER BCN els informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionin mitjançant la nostra pàgina web, així com les dades a les que TAXI RUNNER BCN accedeixi com a resultat de la seva navegació, consulta, o sol·licituds realitzades mitjançant la pagina web de TAXI RUNNER BCN seran recollides en un fitxer del qual és responsable TAXI RUNNER BCN.

L'usuari de la web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza TAXI RUNNER BCN a incorporar les dades que facilita per aquest mitjà als seus fitxers automatitzats i al seu tractament i ús amb la finalitat de gestionar el manteniment del web, d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

L'usuari de la web que facilita dades de caràcter personal a TAXI RUNNER BCN resta assabentat que podrà exercir davant la mateixa els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPD, mitjançant la corresponent sol·licitud, acompanyada de la fotocòpia del seu D.N.I., davant el Registre de TAXI RUNNER BCN.